Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σήμερα Ξυπνάνε οι Έλληνες Αγανακτισμένοι…

Ξαφνικά , απότομα εκεί που δεν μύριζε μπαρούτι ,εκεί που ο νεοέλληνας περίμενε καρτερικά με σκυμμένο το κεφαλάκι του και συνήθισε να δέχεται άβουλα απαράδεκτους χειρισμούς κάτι στράβωσε…Ή μήπως κάτι ίσιωσε...

Κάτι τον ταρακούνησε.. Δεν ξέρω αν η αρκούδα ξύπνησε από την χειμερία νάρκη λόγω "της ειρωνείας" των νέων Ισπανών που φώναζαν στην Μαδρίτη.. Δεν με ενδιαφέρει … Μακάρι να Ξυπνούσε από μόνο του αυτό το θηρίο πολύ νωρίτερα χωρίς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλά τουλάχιστον, έστω και τώρα ξύπνησε .. Μην είμαστε αχάριστοι και γκρινιάρηδες…

Σήμερα σε όλη την Ελλάδα θα εμφανιστεί το κίνημα των Αγανακτισμένων…Δείτε το χάρτη με τις τοποθεσίες των συγκεντρώσεων των "Αγανακτισμένων Ελλήνων της 25ης Μαΐου"!!

Δικαιολογίες δεν χωράνε….ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Μία από αυτές τις πόλεις είναι η Θεσσαλονίκη.. Τόπος συνάντησης το σύμβολο της πόλης.. Ο Λευκός Πύργος … Διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά και αυθόρμητα. Πάμε στη συγκέντρωση, στις 6μμ. Φέρνουμε ξυπνητήρια μαζί μας στην εκδήλωση και τα βάζουμε να χτυπήσουν όλα στις 8μμ. ΟΧΙ σημαίες, πλακάτ, πανό, δεν βάφουμε τοίχους, παρτέρια, παγκάκια με συνθήματα, κρατάμε το χώρο καθαρό όσο γίνεται.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.

Οποιαδήποτε οικειοποίηση της εκδήλωσης από οποιαδήποτε ομάδα θα αποτελεί ταυτόχρονα και έγκλημα!!! Οι διοργανωτές το τονίζουν…..

«Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα, σύλλογος ή κάτι άλλο. Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά. Το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.
Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.»

Σήμερα λοιπόν διαδηλώνουμε ως πολίτες, ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως πολίτες της Ευρώπης και ως τίποτα άλλο, χωρίς ταμπέλες.

Όλοι εκεί …Ελπίζω να μην απογοητευτώ από την προσέλευση…

Δηλώστε την συμμετοχή σας στο Facebook event ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Ήδη 21.628 άνθρωποι δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν νούμερο άπιαστο για τα μέρχι τώρα δεδομένα της Θεσσαλονίκης...

Εμείς θα είμαστε εκεί…

1 σχόλιο:

  1. 21.628 άνθρωποι δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν... την 1η μέρα παραβρέθηκαν 5.000 άτομα, την 2η μόλις 1.000 άτομα και σήμερα θα παραβρεθούν τα μέλη του ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ. Το πιο αστείο είναι ότι υποστηρίζεις, πως γίναμε αντικείμενο "ειρωνείας" των Ισπανών. Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ οι Ισπανοί δεν ανήρτησαν πανό και ποτέ δεν ασχολήθηκαν με τους Έλληνες. Η παραπληροφόρηση-παραφιλολογία του internet στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια