Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Γνωρίστε την τέχνη του Τσίρκου...Μία μαγική παράσταση για μικρούς και μεγάλους!!

«One Night in Circus 2011»
Μία μαγική παράσταση τσίρκο για μικρούς και μεγάλους .Μια μέρα στο τσίρκο. Ένα ταξίδι διάρκειας δύο ωρών σε ένα μαγικό κόσμο. Από πού ξεκινάει και πού τελειώνει η τέχνη του τσίρκο; Πόσο καλά γνωρίζουμε αυτόν τον κόσμο;

Η τέχνη του τσίρκο διαδεδομένη σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι μάλλον παρεξηγημένη στη χώρα μας. Όταν στην Ελλάδα η μοναδική μορφή της εναλλακτικής αυτής τέχνης που γνωρίζουμε είναι τα περιπλανώμενα τσίρκο που μας επισκέπτονται κατα καιρούς, προκαλώντας αντιδράσεις για την εκμετάλλευση των ζώων, σε ολόκληρο τον κόσμο ανθίζουν σχολές ακροβατικής, ζογκλερικών και παντομίμας ενώ παραγωγές χωρίς ζώα ανεβαίνουν πολύ συχνά με χιλιάδες επισκέπτες κάθε φορά.
Το “Circus of Madame & Monsieur” και τα «Παιδιά Εν Δράσει» μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης “One night in a circus” -με πάνω από 900 επισκέπτες- παρουσιάζουν και φέτος τρεις παραστάσεις διάρκειας 2 ωρών η καθεμία τη Τρίτη 15, Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου στον πολυχώρο πολιτισμού Block33 σχεδιασμένες σύμφωνα με την παράδοση του τσίρκο. Εναέρια ακροβατικά με πανιά και trapeze, clown, juggling show, live μουσική. Εννέα από τους καλύτερους Έλληνες και Ευρωπαίους καλλιτέχνες παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις ικανότητες τους και δημιουργούν με φαντασία.
Αν θέλετε να πάρετε μία γεύση του τι θα παρακολουθήσετε, μπορείτε να δείτε το video της περσινής παράστασης




Είναι πιστεύω μια μοναδική εμπειρία για όλους μας γιατί τέτοια θεάματα απλά δεν έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε συχνά στην πολή μας.. Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει την τέχνη του τσίρκου,να ταξιδέψει, να γελάσει, να συγκινηθεί, να εντυπωσιαστεί και να μαγευτεί.....

Τρίτη 15 και Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 21.00
Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 19.00
στον πολυχώρο Block33 (26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία)
Τιμές εισiτηρίων: 15€
Για τα παιδιά έως 12 χρονών: 5€
Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Όλγα Κυριακίδου τηλ.: 2310552655 / 6977339692 mail: olga@kidsinaction.gr
Μαρκέλα Κυριαζή Τηλ.: 6944619452 mail: madammemonsieur@googlemail.com

1 σχόλιο:

  1. παιδια πήγα χθες! πολύ γέλιο και δεν γελάω ευκολα! πολύ πιο συνειδητοποιημένοι απο πέρσυ, με κάποια γνωστά παιδιά στο χώρο του "τσίρκου". αξίζει να τους στηρίξουμε. θα περάσετε πολύ ωραία, μικροί και μεγάλοι σας το εγγυώμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια