Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

"Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης" και "Thess ΔΙΚΤΥΟ": πατήστε το κουμπί merge groups...

Χθες έφτασε το ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο το παρακάτω ή-μέιλ:

https://docs.google.com/document/d/1cxJv1cIbxyOynbHjG7jLNkaFPZQy6TSIJKblkrC5rg4/edit?hl=en#

Στην αρχή σκέφτηκα: "μπράβο, το δίκτυο κινήσεων Θεσσαλονίκης (http://thesskinisis.wordpress.com/), κάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεται στις μέρες μας: συσφίγγει τις σχέσεις των οργανώσεων / κινημάτων που το απαρτίζουν και οργανώνεται καλύτερα". Εξάλλου είναι γνωστό ότι "Κινήματα ενωμένα ποτέ νικημένα"...

Μετά από λίγο βέβαια αντιλήφθηκα ότι μάλλον πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία οργάνωσης των κινημάτων της ΊΔΙΑΣ πόλης και αναρωτιέμαι: μήπως πρέπει να εφεύρουμε το κουμπί "merge  groups";

Εξηγούμαι: μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ αποκαλύπτει πολυάριθμες πρωτοβουλίες πολιτών που αφορούν στην Θεσσαλονίκη, καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα ζητημάτων και έχουν σαν κοινό παρονομαστή την προσφορά, τον εθελοντισμό και την αγάπη για την πόλη.

Δεδομένων των προκλήσεων των ημερών μας είναι απαραίτητο οι άνθρωποι που δραστηριοποιούμαστε σε αυτές τις οργανώσεις να βρούμε έναν μηχανισμό ώστε γρήγορα και πρακτικά να πατάμε το "κουμπί merge groups" και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για κάποια σημαντικά (κοινά) ζητήματα.

United we stand, devided we fall...
Αίσωπος

2 σχόλια:

  1. Θέλω να καλοσορίσω στην "Παρέα" του ilovethessaloniki τον Phillipo και να του ευχηθώ καλή αρχή ... Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και πιστεύω πως η γνώμη του είναι αξιοσέβαστη και μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό στην πόλη μας...Αλλώστε και αυτός όπως και εμείς ζούμε και αναπνέουμε σε αυτήν την πόλη συμμετέχοντας ενεργά σε πολλές δράσεις που γίνονται..
    Ξέρω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο θα συνηθίζει το καινούργιο(ως μέλος της ομάδας μας) ηλεκτρονικό "σπίτι"...Καλωςήρθες φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kourtgeo mill merci...

    Αν ήμασταν σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ θα σε "αντι-λιβάνιζα" λέγοντας κάτι του τύπου: "κι εγώ από τη μεριά μου τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Κυρίου kourtgeo και θέλω να εξάρω την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή του στην αναβάθμιση μπλα, μπλα, μπλα..."

    Μένοντας στην ουσία (εκεί θα προσπαθώ να μένω...) σε ξανά-ευχαριστώ για όλα ;-) και τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια