Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Private Parking

Parking νέου Δημαρχείου

Με εξαίρεση τις 150 θέσεις των κλασικών τζαμπατζήδων ("σύμβουλοι", δημοσιογράφοι, "υψηλοί προσκεκλημένοι"), παρακαλώ να σημειωθεί η ημερομηνία που η πληρότητα του parking θα υπερβεί το 50%...€3,4 η πρώτη ώρα;;;
Μου θυμίζει το κλασικό με τα διόδια που δεν προλαβαίνεις πχ να βγεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και πάρε δύο απανωτά για να τους πιάσουμε όλους όπου και αν πηγαίνουν.

Μία ερώτηση: Από τις 150 θέσεις πόσες θα χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση; Εκτός αν έχουμε κάθε μέρα υψηλούς προσκεκλημένους και δεν το ξέρω. Μήπως θα αρχίσουν να τις χρησιμοποιoύν διάφοροι άσχετοι παρατρεχάμενοι; Μήπως θα ήταν πιο λογικό να χρησιμοποιούνται κάποιες, δωρεάν από πόλίτες που έχουν κάποια δουλειά στο Δημαρχείο (πχ όπως 20' δωρεάν στο αεροδρόμιο, κάτι αντίστοιχο)

2 σχόλια:

  1. "Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν παραχωρηθεί 150 θέσεις για τους Δημοτικούς Συμβούλους, για υψηλούς προσκεκλημένους αλλά και για τους δημοσιογράφους οι οποίοι θα επισκέπτονται το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο."

    Δεν κατάλαβα, επειδή οι δημοσιογράφοι πηγαίνουν εκεί να κάνουν την δουλειά τους, θα έχουν δωρεάν παρκάρισμα;
    Εγώ γιατί να πληρώνω όταν πηγαίνω να κάνω την δουλειά μου στο δημαρχείο; Επειδή είμαι ο μακάκας; Επειδή δεν προβάλω το θεάρεστο έργο του ατσαλάκωτου;
    Ξεφτίλα και ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γνωστόν, όποιος μπορεί να επηρεάσει την άποψη των πολιτών τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης σε αυτή τη χώρα..Εδώ διαχρονικά ευνοούνται σκανδαλωδώς οι ταξιτζήδες που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και μπορούν να επηρεάσουν, για τους δημοσιογράφους δεν το συζητάμε καν. Με την ίδια λογική και οι υπάλληλοι του Δήμου τη δουλειά τους πάνε να κάνουν στο Δημαρχείο αλλά δε βλέπω να προορίζονται κάποιες θέσεις για αυτούς (έστω εκ περιτροπής επειδή είναι αρκετοί).
    Να μην ξεχνάμε επίσης ότι στο χώρο του νέου Δημαρχείου προϋπήρχε ΔΩΡΕΑΝ χώρος στάθμευσης για όλους...
    Μία λύση βλέπω εγώ: Κάντε blogs που να εκθειάζουν τον εκάστοτε Δήμαρχο και εξαργυρώστε την καλή σας προαίρεση με μία θέση Parking..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια