Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Αγροτικό…Γνωρίστε την Ελλάδα!! Η Οδύσσεια συνεχίζεται…

Αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες είναι πέρα για πέρα "εξωπραγματικό". Αγρότες κόβουν την Ελλάδα στα δύο με το "έτσι θέλω" και χιλιάδες κόσμου περιπλανιέται μέσα στους αγροτικούς ή παράπλευρους δρόμους για να φτάσει στο προορισμό του.

Leave your Myth in Greece..

θέλετε να πάτε ΑΠΟ θεσσαλονίκη ΓΙΑ Αθήνα και βαρεθήκατε να βλέπετε τον ίδιο δρόμο? Θέλετε να δείτε βρε αδερφέ και άλλα μέρη ? Τότε ήρθατε στην κατάλληλη χώρα...Η Ελλάδα μπορεί να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σας...Γιατί μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά...
Για να πάμε αυτήν την ώρα στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο πρέπει να ακολουθήσουμε την εξής πορεία Θεσσαλονίκη –Γρεβενά - Μέτσοβο-Γιάννενα- Άρτα –Αγρίνιο-Ρίο-Πάτρα-Κόρινθο-Αθήνα..

Δηλαδή 13 ώρες και περίπου κανά 1000 χιλιόμετρα παραπάνω!! Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα Για σένα...

Ας σοβαρευτούμε όμως...
Το ξέρουμε όλοι.. Ο αγροτικός κόσμος υποφέρει.. Οι απλοί αγρότες έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης ..Όμως οι αγρότες
Μήπως διαμαρτύρονται με λάθος Τρόπο?
Μήπως έτσι μόνοι τους χάνουν το δίκιο τους?
Μήπως τους φωνάζουν τα σκουπιδο-κάναλα μόνο και μόνο για να μάθουν πότε θα ανοίξουν τα μπλόκα?
Μήπως και αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν?
Μήπως η συζήτηση που γίνεται δεν έχει νόημα και ούτε πρόκειται να έχει?
Μήπως έδωσαν Και αυτοί το δικαίωμα να κατηγορούνται για κακό-διαχείριση των επιδοτήσεων?
Γιατί κανένας από την πλειοψηφία των αγροτών που δεν έχει σχέση με τους μεγάλους αγροτοπατέρες δεν βγαίνει να αναφέρει ότι υπήρχαν πολλοί που τα λεφτά των επιδοτήσεων τα ξόδεψαν στα λούσα και δεν τους ένοιαζε πότε η καλλιέργεια τους ?

Δυστυχώς όσο δίκαιο και να έχετε φίλοι μας αγρότες το χάνετε με την συμπεριφορά των μεγαλό-αγροτών όλα αυτά τα χρόνια…
Τι Θα γίνει όμως?
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που διαφαίνεται αυτή την στιγμή είναι ότι δεν θα βρεθεί ΦΥΣΙΚΑ μακροχρόνια λύση στο "αγροτικό" γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιάζεται για αυτήν.. Ούτε εσείς ούτε το Υπουργείο. Το μόνο που σας νοιάζει πραγματικά είναι να πάρετε τα φράγκα τώρα και μετά βλέπουμε. Το μόνο που νοιάζει το Υπουργείο είναι να κλείσει το θέμα όσο πιο σύντομα μπορεί για να το μεταβιβάσει στους επόμενους… Κάνω λάθος? Όποτε η παροδική λύση είναι κόντα....
Αλλά μετά από κάνα χρόνο πάλι τα ίδια θα έχουμε..

Ελλάδα είσαι άλλωστε…. Η χώρα της ανακύκλωσης των χρόνιων προβλημάτων που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ!! Μια χώρα Ντεμέκ έξυπνων γεμάτο μικροσυμφέροντα.. Μας αξίζει το λιγότερο μία Μούτζα!!

ΥΓ. Φίλοι αγρότες, Βρείτε τρόπους διαμαρτυρίας πιο αποτελεσματικούς για να έχετε την κοινή γνώμη με το μέρος σας και όχι να την έχετε απέναντι.. Λίγο φαντασία θέλει δεν είναι δύσκολο …Όταν το κάνετε αυτό τότε θα πετύχετε την λύση των μακροχρόνιων προβλημάτων σας…Το θέλετε όμως ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

iLove σχόλια