Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Προσωπικά δεδομένα βόσκουν «ελεύθερα» στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στη Καλαμαριά!!

«Προσωπικά» δεδομένα εκατοντάδων πολιτών βρέθηκαν προχθές ελεύθερα για «βοσκή» στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά…Ήταν μια έκτακτη εκδρομή που διοργανώθηκε από τον δήμο Καλαμαριάς για πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης των δημοτών που όμως κατέληξε σε φιάσκο…Στόχος της εκδρομής ήταν, να πάρουν «λίγο» καθαρό αέρα όλα αυτά τα προσωπικά έγγραφα που κάθονταν τόσο καιρό στα συρτάρια των γραφείων των υπαλλήλων του δήμου «ανεκμετάλλευτα» και «παραμελημένα» και να πάνε επιτέλους για ανακύκλωση..

Όμως κάτι μεσολάβησε και τα έγγραφα βρέθηκαν σε άλλο μέρος!! Οι φωνές των πιστοποιητικών τρόμαξαν τους κατοίκους της περιοχής που με την βοήθεια της αστυνομίας έφτασαν στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα για να δουν τι συνέβαινε ! Όταν έφτασαν εκεί είδαν διάφορα πιστοποιητικά να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν για την αμέλεια του δημοτικού υπαλλήλου(?) που αντί να τα πάει εκδρομή στο χώρο καταστροφής-ανακύκλωσης εγγράφων τα πήγε σε ένα εγκαταλελλημένο-βρώμικο στρατόπεδο!! Η κατάσταση ήταν έκρυθμη αλλά ευτυχώς εκτονώθηκε με την μεσολάβηση των πιο ψύχραιμων..!!

Ζήτω λοιπόν στο δήμαρχο Καλαμαριάς που θεωρεί ότι το γεγονός έγινε από απλή αμέλεια του Υπαλλήλου του δήμου…..
Ζήτω στο Δημοτικό υπάλληλο που με την αμέλεια του, μπορεί κάποιοι ασυνείδητοι (σαν και αυτόν) να βρήκαν τα έγγραφα και να τα χρησιμοποίησαν για έκδοση ταυτότητας ,διαβατηρίου, άδειας παραμονής κλπ.
Ζήτω στα προσωπικά έγγραφα που έκαναν την επανάσταση τους και διεκδίκησαν την εκδρομή που τους αξίζει..
Και τέλος, ΖΗΤΩ στο ΑΠΛΟ πολίτη που μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος από το πουθενά σε καταστάσεις παράνομες χωρίς πραγματικά να φταίει και όλα αυτά επειδή κάποιος υπάλληλος αμέλησε να φέρει σε πέρας την «δύσκολη» αποστολή που του ανατέθηκε ,να πάει δηλαδή τα έγγραφα για καταστροφή στην ανακύκλωση…

Ζήτω ,μπράβο και εις ανώτερα…

Μπορείτε να δείτε σχετικά με το θέμα και εδώ

1 σχόλιο:

  1. Είναι ντροπή για το δήμο Καλαμαριάς! Διάβασα το σχετικό άρθρο στην εφημερίδα "Σήμερα" και έφριξα! Οι υπάλληλοι είναι ασυνείδητοι, τα προσωπικά μου δεδομένα δεν θέλω να είναι πεταμένα εδώ και εκεί! Απαράδεκτη και η απάντηση του δημάρχου Καλαμαριάς! Ήθελα ναξερα έριξε κανένα πρόστιμο στους ασυνείδητους! Αν μπλέξει καποιος απο τους πολίτες με παραχαράκτες αυτός θα τα πληρώσει; Είπε λέει ότι έληξαν! Τι έληξαν βρε δήμαρχε, λήγουν ποτέ τα προσωπικά δεδομένα; Μόνο μετά θάνατο λήγουν αλλά όπως έγραφε η εφημερίδα όλοι ηταν ζωντανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια