Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Τον Οκτώβριο έτοιμη η αναπλάση της παραλίας!!!Να το πιστέψουμε ?

Μπαααα... Ποιός άλλωστε ασχολείται με την αναπλάση?

Κανείς ούτε αυτοί που την κανούν!!!
Τι να πω
Σαλόνικα είσαι!
Από παράταση σε παρατασή πηγαίνει το πράγμα και τα νευρά μου δεν είναι καλά.... !!!!
Τον προσεχή Οκτώβριο τα πέντε θεματικά πάρκα, τα οποία σήμερα κρύβονται πίσω από τις «φανταστικές» μπλε λαμαρίνες που τόσο μας αρέσουν σε αυτήν την πόλη, μην ξεχνάτε ανάπλαση Λευκού πύργου (3 χρόνια) , Ανάπλαση παλιάς παραλιακής (κανά χρόνο )κλπ αποφασίστηκε να αποκαλυφθούν ταυτόχρονα μέσα στον Οκτώβριο. Μάλλον αποφασίστηκε να μην αποκαλυφθούν πότε γιατί Ετσί οπώς πηγαίνει το πράγμα το μέτρο θα τελειώσει πιο γρήγορα από την ανάπλαση της παραλίας!!! Τι να πω....

Εχουμέ και λέμε.....
Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες και δοκιμές από την πλευρά της ΔΕΗ, ώστε να ανοίξει στη συνέχεια τις πύλες του για το κοινό ο Κήπος της Μουσικής. Σε φάση ολοκλήρωσης είναι και ο γειτονικός Κήπος του Νερού, στον οποίο κυριαρχούν το υγρό στοιχείο και τα υδρόφιλα φυτά.
Άλλα τρία “πράσινα δωμάτια” διαμορφώνονται στη νέα παραλία, από το ύψος της οδού Πέτρου Συνδίκα μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.
Η σοβαρότερη εκκρεμότητα που απομένει πριν από την παράδοση των πάρκων αυτών είναι οι εργασίες για τον εξωραϊσμό και την κάλυψη του υδραγωγείου της ΕΥΑΘ.
Δηλαδή μπλέξαμε με το δημόσιο και άντε να ξεμπλέξουμε!!!
Υ.Γ. Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο φαίνεται να γίνεται η παραλία πολύ καλύτερη από ότι ήταν πριν......αλλά μέχρι να τη δούμε δε λέμε μεγάλα λόγια!!!

4 σχόλια:

  1. EYXARISTO NISPELL....KALOS SAS BRIKA TORA KOITAME MONO MPROSTA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρήκα τυχαία το μπλογκ σου & μου άρεσε πολύ. Είναι γιατί εψαχνα & γω πληροφορίες να δω τι θα γίνει με τούτα τα πάρκα & τις λαμαρίνες που στέκουν χρόνια εκεί & δεν μπορούμε να περπατήσουμε στην παραλία & σκεφτόμουν να ετοιμάσω ποστ για να τα "ψάλλω" στο δήμαρχο.
    Έτσι σε ανακάλυψα.
    Μακάρι τον Οκτώβρή να φύγουν όλα αυτά. Μα δεν πιστεύω κανέναν τους!
    Να σαι καλά για τις πληροφορίες.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα akb8862!!Άντε να δούμε πότε θα ολοκληρώθουν τα πάρκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια