Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Αθλητισμός σημαίνει Ζωή και όχι Θάνατος!!!

Σε αυτή την χωρά όσο αρρω-Στημένη είναι η κοινωνία μας τόσο αρρω-Στημένος είναι και ο αθλητισμός!! Κάνεις δεν έχει την βούληση να λύσει το Πρόβλημα του Αθλητισμού!! Δεν το χωράει ο Νους μου!!! Τους βολεύει αυτή η κατάσταση τελικά ,γι’ αυτό δεν τιμωρείτε και κανείς. Πλέον είναι συχνό φαινόμενο η βία να μην διαπράττετε μέσα στο γήπεδο αλλά εκτός αυτού!! Η κατάσταση έχει ξεφύγει από το έλεγχο!! Εγώ θα πρότεινα σαν χώρα να σταματήσουν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις για ένα μικρό διάστημα να μαζευτούνε όλοι οι τόσο «αγνοί» παράγοντες όλων των αθλημάτων και των κομμάτων και να τα βάλουν κάτω και να τα βρουν!!
πηγή φώτο :http://www.obrela.gr
Το χρονικό της ντροπής:

2007 οδός Λαυρίου 17 Ιανουαρίου ένας φίλος του "Ολυμπιακού" έχασε την ζωή του ύστερα από επίθεση σε καφετέρια.
2007 (29 Μαρτίου) ένας νεκρός 25 χρονός και δύο σοβαρά τραυματίες στην λεωφόρο Λαυρίου πριν από αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκού μα ολυμπιακού!!!
2008 Περιοχή Λούτσας 16 Ιανουαρίου ένας άτυχος νεαρός 24χρόνος ξεψύχησε σε καφετέρια στην περιοχή της Λούτσας όταν δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε, ενώ ο φίλος του μέχρι πριν λίγο νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο!! Χάνουν την ζωή τους 25 χρόνα για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα!! Αν είναι δυνατόν!! Δεν είμαι ειδικός και ούτε πάω να το παίξω απλά αυτά που θα παραθέσω παρακάτω είναι απλές σκέψεις.
Δεν μπορεί κύριοι ,Βουλευτές να μπαίνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να βρίζουν και να απειλούν και να μένουν ατιμώρητοι,
Δεν μπορεί κύριοι ,Μεγάλο παράγοντες να ξεστομίζουν λόγους που προκαλούν και ίσως δίνουν πάτημα στους οπαδούς για να ενεργήσουν ακραία και να μένουν ατιμώρητοι,
Δεν μπορεί κύριοι, να υπάρχουν οργανωμένοι «στρατοί» και να κυνηγάν απλούς οπαδούς να τους σκοτώσουν και να μένουν ατιμώρητοι,
Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η διαιτησία που κανείς δεν την εμπιστεύεται και να μην γίνετε τίποτα,
Δεν μπορεί ….. Δεν μπορεί
Για μένα η λύση είναι: έφταιξες -ΜΕΣΑ!! ΜΕΣΑ ΡΕ……
ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει ατιμωρησία!! Αλλά ούτε και ασυδοσία και να τιμωρούνται αθώοι ως εξιλαστήρια θύματα μιας αρρω-Στημένης κατάστασης!!!!
Ελπίζω να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα!
Αθλητισμός σημαίνει Ζωή και όχι Θάνατος

Η ζωή έχει χρώμα !!! Μην το βάφετε κόκκινο με το αίμα σας!!

2 σχόλια:

  1. Πεστα φίλε...Αφού υπάρχουν τόσο άμυαλοι άνθρωποι, που σκοτώνονται για τα ποδοσφαιρικά, τι να πω...Εξυπηρετούν τους μεγαλοπαράγοντες δρώντας ως ιδιωτικοί στρατοί.Αλλά δεν υπάρχει κάποιος να τους βάλει στη θέση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. George,
    Την στιγμή που όλα περιστρέφονται γύρο από την μίζα τη ρουφιανιά και τη διαπλοκή, ήταν δυνατόν ο αθλητισμός σε αυτή τη χώρα να πάει μπροστά; Η έλλειψη παιδείας και αγωγής οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε φαινόμενα αυτού του είδους. Δεν θέλω να είμαι οιωνός κακών ειδήσεων αλλά να το θυμηθείτε ακόμη δεν είδαμε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια